Bloomingdutch is een Nederlands bedrijf dat geboren werd uit een passie voor gedroogde bloemen. De eigenaar Alice gebruikte de bloemen in eerste instanties als achtergrond voor de flatlays en merkte al snel dat er een algehele vraag was naar mooie gedroogde bloemen. Alice de eigenaar van het bedrijf besloot dan ook om Boomingdutch op te starten om zo prachtige droogbloemen aan te bieden aan bloemenliefhebbers in heel Nederland en Belgie. 

Waarom gedroogde bloemen 

Gedroogde bloemen zijn momenteel erg populair net omdat ze langer houdbaar zijn dan verse bloemen. Wij leveren prachtige gedroogde bloemen dat voor lange tijd een prominent plekje kunnen hebben binnen jouw interieur.

Gedroogde bloemen aan een mooie prijs via Bloomingdutch 

Naast het feit dat je gedroogde bloemen langer kan houden en bewaren dan verse bloemen, zijn gedroogde bloemen ook heel wat goedkoper dan hun verse tegenhangers. Bloomingdutch levert prachtige droogbloemen en droogboeketten aan een mooie prijs.

Kun je zo’n bloemen niet zelf drogen?

Nu zal jij je waarschijnlijk wel afvragen of je bloemen niet gewoon zelf kan drogen? Wel, dat kan. Maar je het een zeker know how nodig om ervoor te zorgen dat de bloemen op een mooie en goede manier opdrogen. Tijdens het drogen kunnen bloemen namelijk schimmels gaan ontwikkelen. Bloemen op de verkeerde manier opbinden of laten hangen kan er eveneens voor zorgen dat de bloemmetjes gedeukt worden tijdens het drogen. Daarnaast neemt drogen ook heel wat tijd in beslag. Wanneer je bij Bloomingdutch gedroogde bloemen bestelt dan ben je er zeker van dat de bloemen op een correcte manier gedroogd zijn, en dat de bloemen mooi en in perfecte staat geleverd worden.

Bloomingdutch  biedt ook droogboeketten aan

Naast individuele droogbloemen biedt Bloomingdutch ook prachtige boeketten uit droogbloemen aan. Op die manier hoef je zelf geen boeketten samen te stellen met individuele bloemen en kan je makkelijk, snel en goedkoop een mooi boeketje droogbloemen in huis halen!

Home Decor

Wij bieden ook uniek en exclusief Home Decor producten inclusief vazen, kussen en kaarsen.